След паузата за националните отбори Шампионската лига се завръща с

...
След паузата за националните отбори Шампионската лига се завръща с
Коментари Харесай

В Шампионската лига става все по-интересно

След паузата за националните тимове Шампионската лига се завръща с мачовете от 4-ия кръг в груповата фаза. Днес ще станем очевидци на 8 дуела, а резултатите от тях значително ще отговорят на въпроса кои отбори от групите " E ", " F ", " G " и " Н " ще продължат към директните елиминации.

Програмата стартира в 19:55 часа със срещите от група " Е " Рен - Челси и Краснодар - Севиля. Тук всичко изглжда решено в интерес на двата любимеца. Челси и Севиля към този момент натрупаха по 7 точки и в случай че през днешния ден още веднъж завоюват, ще са сигурни осминафиналисти.

В група " F " обстановката е много по-заплетена. Водачът Борусия (Дортмунд) ще се опита да реализира нов триумф против Брюж, откакто при гостуването си в Белгия се наложи с 3:0. Лацио пък посреща Зенит, който би трябвало наложително да победи в Рим, в случай че желае да не се елементарни с възможностите си за едно от първите две места.

В група " G " Барселона и Ювентус се движат по проект. Довечера каталунците гостуват на Динамо (Киев) без част от звездите си, само че и украинците няма да са в най-благоприятен състав. На Юве следва елементарно домакинство против Ференцварош.

В група " Н " е най-интересно. Очакванията Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен с лекост да си обезпечат място в идната фаза не се удостоверяват. " Червените дяволи " ще търсят реванш против Истанбул Башакшехир за загубата в Турция, а ПСЖ не може да си разреши неверна стъпка против Република България Лайпциг, тъй като има единствено 3 точки досега.

Шампионска лига - 4 кръг:

Група " Е ":

КРАСНОДАР - СЕВИЛЯ

РЕН - ЧЕЛСИ

Група " F ":

БОРУСИЯ (Д) - БРЮЖ

ЛАЦИО - ЗЕНИТ

Група " G ":

ДИНАМО (К) - БАРСЕЛОНА

ЮВЕНТУС - ФЕРЕНЦВАРОШ

Група " Н ":

МАНЧЕСТЪР ЮН - ИСТАНБУЛ Б

ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН - Република България ЛАЙПЦИГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР