След паузата за мачовете на националните отбори отново ще видим

...
След паузата за мачовете на националните отбори отново ще видим
Коментари Харесай

Горещо: Наполи е заел трона на шампиона Интер в Серия А, но докога?



След паузата за мачовете на националните тимове още веднъж ще забележим в деяние европейския клубен футбол. А в ще бъде в действителност напечено, защото ни чакат някои зрелищни дербита. Едно от тях безспорно е сред първенеца и заемащия трона му във краткотрайното класиране през този сезон Наполи. То ще се състои в неделя (20.11), като ще стартира в 19:00 часа българско време и ще се организира на стадион „ Джузепе Меаца “.

Неаполитанци са един от двата тима в шампионата, които към момента нямат проваляне (другият е Милан). Те са водачи с 32 точки от 12 мача, до момента в който " нерадзурите " изостават със 7 пункта от тях и ще желаят да си наваксат. Статистиката е в тяхна изгода, защото Наполи има единствено един триумф над този конкурент в последните им шест мача във всички шампионати. дава коефициент от 3,30 за възможен втори подобен напоследък. Успехът за първенците пък е оценен на 2,30, до момента в който равенството - на 3,60.

Въпреки че нулево тъждество сред тях не е имало от месец март на 2018 година, конфликтите им не са толкоз резултатни. В последните им пет директни срещи са паднали осем попадения, което прави приблизително по 1,6 гола на мач. Коефициентът на efbet за това и в този случай да има под 2,5 попадения в срещата им е 2,20, до момента в който за над 2,5 гола в мача е 1,75.
Наполи удари Юве на „ Диего Армандо Марадона “
Наполи завоюва дербито с Ювентус с минималното 1:0 в дуел от 22-ия кръг на италианската Серия А. Единственото попадение в срещата...

В предходните два конфликта сред Интер и Наполи имаше общо тъкмо едвам 13 ъглови удара, което прави приблизително по единствено 6,5 в последните два мача. Коефициентът за това и този път те да са под 9,5 е 1,80, до момента в който за над 9,5 корнера в дуела ставката е 1,90.

За Интер няма игра, който да влезе по този начин добре в обувките на напусналия Ромелу Лукаку, само че Един Джеко и Лаутаро Мартинес пробват да поделят тази роля. Босненецът има седем попадения в Серия А през сезона, до момента в който аржентинецът е с 5. Толкова има и най-резултатният футболист за Наполи в шампионата - Виктор Осимен. Коефициентите на efbet за евентуален голмайстор когато и да е в дербито са както следва - за Джеко - 2,95, за Мартинес - 2,95, за Осимен - 3,05.

бонус 200% за спорт в efbet " width= " 100% " src= " https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/10/11/0087549001633953540_big.jpg " />
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР