След първоначалния подем отпреди осем-девет години и последвалото леко затишие,

...
След първоначалния подем отпреди осем-девет години и последвалото леко затишие,
Коментари Харесай

Kaкво да очакваме от сериала Господин Х и морето

След първичния напредък отпреди осем-девет години и последвалото леко мъртвило, в последно време националният ефир още веднъж стартира да ни радва с повече и все по-интересни сериали. Не бяхме попадали на доста в жанра престъпна комедия обаче. Досега.

Точно в тази рубрика комфортно се е настанила продукцията " Господин Х и морето ", която ще предложи най-много комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и за щастието от това да свалим маската, която носим.

Ето по кое време стартира новият сериал с Калин Врачански

Криминалната комедия " Господин Х и морето "

След прожекцията на премиерния епизод за медии, режисьорите Станислав Тодоров-Роги, Димитър Коцев-Шошо и Димитър Гочев дефинираха героите като лутащи се сред избора дали " да бъдат същински, или подправени, което ги слага и в разнообразни непредвидени обстановки ".

И по този начин - 12 епизода със заплетени комични любовни и житейски обстановки, в центъра на които попада Деян Христов (Калин Врачански) и връзките му с четири разнообразни дами. А Деян (и съгласно Врачански) е " ту лъжец, ту чаровник, само че постоянно извънредно неотразим ". Познат е и в незаконния свят - като Хамелеона.

Историята му стартира с кражбата на картина, която той би трябвало да продаде за доста пари. Но около договорката изникват затруднения, и се постанова да се покрие. За задачата Деян напуща София.
 Снимка 405893

Съдбата го среща със Симеон Христов - преподавател, с който образно доста си наподобяват. Симеон таман се е върнал от Финландия и е на път да стартира работа в частно учебно заведение във Варна. При безразсъден случай обаче Симеон умира, а Деян взема решение да си присвои самоличността му, приема работата, остава в морската столица и заживява живота на преподавател.

В учебно заведение " Нептун " Деян ще се сблъска със самовлюбения шеф Игнат Масларов (Светломир Радев), само че и с родителския комитет в лицето на трите майки Ася Сарафова (Александра Сърчаджиева), Катя Григорова (Станислава Николова) и Виктория Кънчева (Доротея Толева). Деян стартира да омайва и трите още от първата им среща.
 Снимка 402180

От трите най-интересна ни се стори Виктория Кънчева - сборен облик на всички дами, които са потиснати и нямат право на глас. Така я разказа и самата Доротея Толева. " За да компенсира това, Виктория употребява обществените мрежи. Има собствен влог и, парадоксално на обстановката, в която се намира, дава препоръки на хората по какъв начин да живеят. "

Интересното е, че въпросният влог ще бъде действително поддържан от самата актриса. Там феновете ще могат да задават въпроси и да споделят своите отзиви.
 Снимка 405890

Но с изключение на трите майки, които Деян Христов омайва още при първата им среща, в живота на Хамелеона ще се появи и четвърта дама - виновната, сериозна и отдадена на специалността си учителка Невена Бакалова. Нея актрисата Ина Добрева дефинира по следния метод: " Една от многото дами, които измамникът Деян Христов среща по пътя си, само че и една от дребното, които не си падат по него от пръв взор. "

" Господин Х и морето " стартира на 1 март от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР