След първите номинации, които се проведоха снощи, застрашени от изгонване

...
След първите номинации, които се проведоха снощи, застрашени от изгонване
Коментари Харесай

Big Brother: Most Wanted: Динко става вожд

След първите номинации, които се организираха нощес, застрашени от изпъждане са Луна , Динко , Людмила , Фънки , Мариела и Кирил , като Луна бе служебно номинира, поради недопустимо държание. Тази вечер ще забележим реакцията на Фънки след номинацията на екстравагантната певица към него. Той ще изпусне нервите си и напрежението ще ескалира.

 Снимка 323931

Каубоите и индианците ще имат доста забавна задача. Двете групи ще би трябвало да обяздват див бизон, а спечелилите ще бъдат наградени със специфична привилегия. Дали опитните каубои ще се показват по-добре, или дивите индианци ще ги засрамят и какви ще бъдат следствията от задачата, следва да разберем.

Съквартирантите, превърнати в индианско племе от Константин и Фънки, към този момент трети ден са на двора, лишени от всевъзможни улеснения.

 Снимка 323932

Динко ще реши да оказва помощ на индианците, което е в прорез с разпоредбите на задачата. Това ще принуди Big Brother да го трансформира в индианец. По-късно късно обаче Динко ще прояви невъобразим нарцисизъм и бързо ще се трансформира в черната овца, поради което отнесе и най-вече номинационни точки по време на номинациите очи в очи нощес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР