След първата целувка актрисата Йоана Буковска си забравила текста от

...
След първата целувка актрисата Йоана Буковска си забравила текста от
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! Целувка кара Йоана Буковска да си забрави репликите

След първата целувка актрисата Йоана Буковска си не запомнила текста от неспокойствие. „ Забравих си текста! Защото тя беше непредвидена, като всяка първа целувка ”, споделя самата тя преди време. А във въпросния съответен случай тя е била на сцената, с цел да извърши ролята на Жулиета. Целувката, несъмнено, била от Ромео! Всъщност Йоана Буковска постоянно разкрива неподозирани обстоятелства от живота си и на сцена, и отвън нея, просто тъй като за нея да бъде почтена с публиката, е водещ фактор. А цялата палитра правота в нея видяхме и даже почувствахме в облика й на Виолета Захариева от хитовия български сериал „ Откраднат живот”. Това е и един от облиците, в името на който Йоана взема съществено решение да промени фрапантно външността си. Тя отрязва косата си толкоз късо, че съумява за секунди да раздруса аудиторията. Но задачата е реализирана – по-реалистично пресъздаване на облика.

„ Общоприета максима е, че
когато една жена си отреже косата,
това постоянно е тип ново начало


опит да рестартираш живота си, да „ скъсаш” с миналото”, споделя Йоана. И прибавя нещо доста забавно по този въпрос:

„ Мисля, че ми се случва за 5-6 път, като това е третият, когато го върша поради специалността си. Това е мощно изразно средство, което ти дава друго чувство, само че е проблем при някои от другите функции сега, тъй като тази визия не предстои на моделиране, както дългата коса. Но тук на помощ в театъра идват перуките и шапките. Затова в последно време се майтапим, че довечера ще влизам „ в косата”, а не „ в кожата” на следващата ми героиня...”.



Частите на пъзела в персоналния й живот са подредени

В персоналния си свят обаче частите от пъзела за актрисата са доста добре подредени. След като среща властелина на сърцето си в лицето на брачна половинка си Иван Давидов, чаровната актриса даже измисля като по детски миниприказка за него, която озаглавява „ Как се появило И-краткото”.

„ Имало едно време едно тъжно и самотно И, на което все нещо му липсвало, само че никой не знаел какво е то. Никоя от другите букви не разбирала за какво то тъгувало и бледнеело, като всичко си му било на мястото. Докато един ден, тъкмо в нощта на Нова година, когато се сбъдват желанията, до него се доближило едно друго И, хванало го за ръка и те тръгнали дружно в тъмата. Тогава нашето тъжно И, разкрило какво му липсвало и се усмихнало – Й!”, гласи приказката. А другояче

двамата се събират на една Нова година
историята по-късно наподобява доста
на някой прочувствен разказ.


Мъжът в живота на Йоана Буковска – Иван е предприемач, доста надалеч от артсредите и актьорството. Той е специалист в европейските планове в България, началник на австрийска компания в София. Сериозен, постоянен мъж, който е съумял да завоюва сърцето на една от най-големите бунтарки в родния спектакъл. Защото Йоана Буковска държи на правилата си освен в персоналния живот, само че и на сцената. Крайно естествена и мъчително откровена, актрисата нерядко провокира против себе си много нечистоплътни клюки и всевъзможни истории. Но никак не се въздейства от сюжетните линии в тях!

За Буковска животът е една безкрайна битка и доказване.

„ Една жена е мощна, когато знае, че може да разчита единствено и само на себе си. С риск да прозвучи феминистки – когато има вяра в личните си благоприятни условия, без да е подвластна от пари, подкрепи, власт или мъж. Но една жена се усеща пълноценна, когато вижда хубостта си, отразена в очите на мъжа до себе си, когато не се опасява да падне, тъй като знае, че има кой да й подаде ръка”, разсъждава актрисата.
Баща й Христо Буковски има особено място в сърцето й В живота на Йоана Буковска има и още един доста специфичен мъж – Христо Буковски! Това е индивидът, който тя назовава „ татко”, без той да е биологичният й татко. Носи и неговата фамилия.
„ Аз имам двама сина от предходен брак, само че още напълно дребна тя ме помоли да ми споделя „ тате”. Много добър, всеопрощаващ и благ човек е Йоана. Тя е моята сбъдната фантазия да имам дъщеря”, прям е бащата на актрисата, чиято визитна картичка са книгите – и непрекъснатият блян да повдига духа на българите с изнасянето на документи и историческа фактология, прикривана съзнателно във времето. Той е публицист и бивш публицист.
„ Минал съм през доста компликации. Отгледал съм три деца. Ожених се на 25 години. Не бях навършил 26, когато към този момент имах наследник. Година и половина по-късно към този момент имах втори наследник. След това пристигна и Йоана. Това бяха години наред, в които трябваше доста да се работи, с цел да мога да отгледам децата. Големите книги и сериозните проучвания просто се трупаха – едни големи папки, които аз в този момент осъществявам една по една. Никога не ми е било елементарно. Не съм получил като завещание жилището си. Сам съм го построил. И в него и до момента не преставам да работя”, бе до болежка прям в изявление за националното издание преди няколко години бащата на Йоана.

Подготви Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР