След първата много успешна година, наситена с над 90 събития,

...
След първата много успешна година, наситена с над 90 събития,
Коментари Харесай

Аутсайдер е новият проект на театър ЗОНГ

След първата доста сполучлива година, наситена с над 90 събития, 7 театрални министър председатели, 3 танцови пърформанса и показани над 20 заглавия от страната и чужбина, екипът зад самостоятелното пространство " Ялта арт руум " дава обещание още по-смислен и самоуверен сезон, както и прочут път за реализация на планове на младежи.
Театър " ЗОНГ " ще сложи началото на 22 септември от 19,30 ч. с новия си план " Аутсайдер " - пърформанс ноар, основан на пробен текст за спектакъл. Спектакълът споделя историята на Виктор - млад мъж, който се упреква за гибелта на сестра си, и потегля по следите на изчезналата преди 15 години Лора. Той попада на необичайно място, където среща Ема и нейните пациенти. Убеден, че против сестра му и освен нея е било осъществено закононарушение, което жителите на мястото крият от него, Виктор се съгласява да остане и да се подложи на пробно лекуване. Дали ще успее да открие това, което търси, или ще остане вечно затворен сред стените на предишното?
" Аутсайдер " е текст за индивида в търсене на себе си и за процеса на освобождение на личността от заложените й публични модели на живеене и обвързаностите й със света. Героите имат вяра, че под прикритието на анонимността ще могат да реализират изцелението и да рестартират живота си.
Творческият екип включва Дина Маркова - авторски текст; Боян Арсов - постановка и сценография; и актьорите Владимир Ковачев, Дина Маркова, Мартина Кръстева, Захари Турманов, Александър Андреев/Павел Емилов.
Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на НФ " Култура ".
През новия сезон публиката на " Ялта арт руум " ще се срещне и с професионализма на млади имена като Боян Крачолов, Димитър Илиев, на хореографите Марион Дърова, Емилия Тончева и други, а измежду текстовете, които ще се качат на сцената, са с изключение на няколко авторски заглавия, " Леонс и Лена " от Бюхнер; " Смердяков " по " Братя Карамазови " от Достоевски и други style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР