След паметното шоу пред Варненската публика наскоро, обещаващата компания ще

...
След паметното шоу пред Варненската публика наскоро, обещаващата компания ще
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с летен концерт в София

След паметното шоу пред Варненската аудитория неотдавна, обещаващата компания ще се събере на 27-ми Август в 19:00 часа на особено построената сцена на стадион „ Юнак “.

Това ще бъде първата среща в София с феновете на позитивната музика на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи и Мирослав Иванов, откогато петимата бяха удостоени с наградата Най-добра българска група на Годишните музикални награди на БГ Радио.

Както и в предходните си национални турнета, и тази година Обичайните обвинени ще дават сцената на млади и обещаващи актьори.

Силното присъединяване на Керана в последното издание на телевизионния формат „ Гласът на България “ остави огромно усещане точно с избора ѝ на песента на Стефан Вълдобрев – „ Аз ли съм или не съм “.

Новата интерпретация, безапелационното показване и впечатляващият гений на Керана, не просто трансфораха осъществяването в едно от най-незабравимите представяния на модерна българска музика в ефирен формат, само че и даде ослепителен образец за последователност и извънреден почит сред музиканти и актьори от разнообразни генерации.

Специално за концерта на 27-ми Стефан и Керана възнамеряват групово взаимно осъществяване на песента.

Концертът на стадион „ Юнак “ е с начален час 19:00 и е последният от серията концерти навън на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени.

Билетите за събитието са в мрежата на Ивентим
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР