След пълноценната ваканция с любимата жена и четирите си деца,

...
След пълноценната ваканция с любимата жена и четирите си деца,
Коментари Харесай

Роналдо навлиза във форма с европейски шампион по лека атлетика

След пълноценната почивка с обичаната жена и четирите си деца, Кристиано Роналдо се насочи към физическата си подготовка за новия сезон. Нападателят на " Ювентус " се стреми да навлезе в още по-впечатляваща форма и по тази причина откри време да потренира с европейския първенец в бягането на 100 м Франсис Обиквелу.
Докато едни почиват, други се женят (ВИДЕО) Николета Маданска споделя за ваканцията на звездите
Дори на 34, португалската суперзвезда не стопира да се стреми към покоряването на нови небеса. Затова препоръките на Обиквелу по отношението на скоростта може много да оказват помощ на Роналдо в преследването на шести трофей от Шампионската лига и първи с екипа на " бианконерите ".

Франсис Обиквелу е троент европейски първенец по лека атлетика - два пъти е отличник в бягането на 200 м и един път в късия спринт на 100 м. 40-годишният Обиквелу е роден в Нигерия, само че на 16 години взема решение да се състезава за Португалия. Той е сребърен медалист от олимпийските игри в Атина през 2004 година
View this post on Instagram
It was a pleasure to train with my good friend @cristiano

A post shared by Francis Obikwelu (@francisobikwelu) on Jun 30, 2019 at 8:06am PDT

" Беше ужасно да упражнявам с моя другар ", написа футболистът под фотография с лекоатлета в Инстаграм.

Предсезонната подготовка на " Ювентус " стартира скоро, а първата лятна контрола на отбора ще бъде против " Тотнъм " в Китай на 21 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР