След откровеното и смело интервю, което даде Дженифър Анистън за

...
След откровеното и смело интервю, което даде Дженифър Анистън за
Коментари Харесай

Дългоочакваното събиране: Брад Пит и Дженифър Анистън ще бъдат отново заедно

След откровеното и самоуверено изявление, което даде Дженифър Анистън за персоналния си живот, почитателите на актрисата и Брад Пит и Пит още веднъж повдигнаха въпроса: ще се съберат ли обичаните им артисти? Медиите не престават да пишат за обстоятелството, че след развода на Брад връзките сред двамата някогашни възлюбени са станали по-топли.

Близък другар на холивудския артист разсея очакванията на почитателите: " Брад знае, че медиите постоянно ще ги свързват с Джен и схваща, че постоянно ще би трябвало да дава отговор на въпроси, свързани с възможното им събиране. Такъв е животът на публичните персони, той се е примирил с това. "

Източникът споделя, че Пит няма да се върне при първата си брачна половинка: " Толкова доста вода е изтекла оттогава. Той си спомня единствено извънредно топлите моменти. Брад се отнася умерено към въпросите на публицистите. Те са възрастни и могат да се оправят с всичко. Ние всички не стоим на едно място и Брад също се движи напред ".



В същото време една от американските медии заяви, че доста скоро Пит и Анистън ще се съберат... на снимачната площадка! Чакат ги централни функции в комедия, чието име още не е известно. Но те несъмнено няма да играят влюбена двойка. Създателите на лентата са решили, че подобен актьорски състав ще затопли интереса към кино лентата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР