След откровенията на бившата половинка на Христо Сираков сега и

...
След откровенията на бившата половинка на Христо Сираков сега и
Коментари Харесай

Вили Боршукова: Ще съдя Мис Плеймейт за измисления побой!

След откровенията на някогашната половинка на Христо Сираков в този момент и бизнесдамата е подготвена да се брани, с цел да отбрани името си и имиджа на студиото. Жанета упрекна Вили Боршукова, разкривайки, че фризьорката й е нанесла побой в салона в София. Сподели още фотоси на синините по краката си и здравно, с цел да потвърди, че фактически е била жертва. Боршукова пък гневно разяснява, че това е опит за пиар, който за жалост е на неин тил и надлежно на работещия за нея личен състав.

“Искам да подчертая, че дело ще има, с цел да знаят такива особи, че абсурдът не всеки път носи позитивни дивиденти за тях. По отношение на здравното, което беше показано, всеки може да си извади такова, в случай че има синина”, разяснява Вили, представена от Трафикнюз. Според нея всичко е било планувано поради конкуренция в сектора, а Осипова просто е подкрепила конкурент.

“Поведението й се променяше като на болен човек. Беше необичайно, защото не е правила преди по този начин. Подозирам, че е била под въздействие на упойващи субстанции. Отворих вратата, която е с автомат, и я оставих. Тя сподели, че щяла да се обади в полицията, тъй като сме я пребили”, добавя Боршукова. Зад нея застана Цеци Красимирова, която акцентира, че от дълги години е клиент и е уверена, че сходно нещо не би се случило на терен, управителен от екипа на Вили, написа " Телеграф ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР