След освобождаването на Джон Болтън президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
След освобождаването на Джон Болтън президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Кой ще замести Джон Болтън?

След освобождението на Джон Болтън президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп търси четвърти по ред консултант по националната сигурност за мандата си.
Веднага след уволнението поради различия американският държавен глава заяви, че има 15 вероятни претенденти за поста. „ Много хора желаят този пост. Това е страхотна работа ”, безапелационен беше Тръмп.
В последна сметка, финалистите са петима. Кандидатите с максимален късмет за поста, станаха ясни по време на полет до Калифорния. Пред публицистите в самолета Доналд Тръмп е споделил имената на кандидатурите, които обмисля: Робърт О’Брайън, Рики Уейдъл, Лиза Гордън-Хагерти, Фред Флайц и Кийт Келог да размени господин Болтън.
Робърт О`Брайън е актуалният специфичен президентски делегат на Съединени американски щати по въпросите на заложниците и заложническите рецесии. Според Тръмп той е " приказен ", разяснява Financial Times.
Рик Уодъл е някогашен заместник-съветник по националната сигурност. Той е генерал-майор от запаса, бил е и заместник-съветник по националната сигурност. " Харесвам го доста ", оповестил Тръмп пред журнаслитите.
Лиза Гордън-Хагърти е началник на Националната организация за нуклеарна сигурност
Фред Флейц е някогашни началник на щаба на Джон Болтън. Сега е президент и основен изпълнителен шеф на Центъра за политика на сигурност, Вашингтонски мозъчен концерн.
Кийт Келог е консултант по националната сигурност на вицепрезидента Майк Пенс. " Той е с мен през цялото време. Той е страховит. ", бил късия коментар на Тръмп за Келог.
Всички чакаха в огромната петица да чуят името на американският дипломат в Германия Ричард Гренел, само че той не взе участие в конкуренцията за правоприемник на Болтън. Причината е, че няколко американски медии спрягаха точно него за правоприемник на Болтън. Освен това Гренел си завоюва името на " губернаторът на Тръмп в Европа ".
Говорителката на Белия дом Стефани Гришам продължава да държи на версията, че претендентите са общо 15 и всички те ще бъдат разисквани като никой не е авансово отхвърлен от конкуренцията.
Веднага след отстраняването на След отстраняването на хардлайнера Джон Болтън предходната седмица Доналд Тръмп би трябвало да потърси нов консултант по сигурността - четвърти в неговия мандат. Тогава президентът съобщи тогава, че е уволнил Болтън поради основни различия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР