След остри критики американската компания Apple обяви, че ще разгледа

...
След остри критики американската компания Apple обяви, че ще разгледа
Коментари Харесай

Apple ще разгледа по-задълбочено въпроса за спорните граници

След остри рецензии американската компания Apple разгласи, че „ ще прегледа по-задълбочено ” въпроса за това по какъв начин показва противоречиви граници в приложенията си, оповестява Би Би Си.

Преди дни Украйна порица софтуерния колос, тъй като сподели в приложенията си Maps и Weather анексирания полуостров Крим като част от Русия. Според Киев на Apple му е безразлично за болката на украинския народ.
Говорител на компанията съобщи, че колосът следва интернационалните и вътрешните закони, и смяната, която е единствено за консуматори в Русия, е била направена поради ново законодателство в страната.
Анексирането на Крим от Русия през 2014 година беше жигосано от огромна част от интернационалната общественост.
В изказване на Apple категорично се акцентира, че „ компанията не е направила каквито и да било помени в приложението си Maps във връзка с Крим отвън територията на Русия. ”
„ Направихме изчерпателен обзор на интернационалните закони, както и на американското законодателство, както и на други вътрешни закони преди да променим границите в сходство с условията ”, показват от софтуерния колос. От Apple са безапелационни, че вследствие на задълбоченото изследване от тяхна страна за това по какъв начин се изобразяват сходни противоречиви граници, за в бъдеще компанията ще е в положение да прави повече промени в сходство със законовите условия.
„ Нашето предпочитание е да се уверим, че потребителите на приложението ни Maps и други услуги на Apple ще могат да им се любуват на всички места по света ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР