След оспорван финал днес срещу Левски младите футболисти на Вардар

...
След оспорван финал днес срещу Левски младите футболисти на Вардар
Коментари Харесай

“Сините” надежди загубиха от Вардар на финала на детския турнир в Панагюрище

След оспорван край през днешния ден против Левски младите футболисти на Вардар (Скопие) сграбчиха купата на шампионата „ Тракийски хотелиери “ в Панагюрище, в който участваха детски футболни тимове от набор 2008 година Втори останаха “сините”, трети се класираха напоростите Септември (Симитли), а -ти останаха Академия Пандев.

„ Синята” легенда Георги Иванов-Гонзо връчи купите за 1-во и 2-ро място и поздрави дребните футболни очаквания. Близо 180 деца и треньори дойдоха в Панагюрище за спортното състезание, което се провежда с поддръжката на община Панагюрище и БФС. Мачовете се играха 2 дни компактно на 2 терена редом по разпоредбите на Футбол 7.

Организаторите на шампионата „ Тракийски хотелиери “ имат сериозен опит в организирането на спортни събития за деца и в семейството на спортни прояви в професионалния спорт. Компанията провежда и Международния футболен шампионат на името на професор Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра необятна известност предходната година около „ мача на звездите “ с български футболни ветерани от САЩ’94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР