След осма поред неуспешна среща, Теа се осмелява да излезе

...
След осма поред неуспешна среща, Теа се осмелява да излезе
Коментари Харесай

Теа излиза с разведен философ в новия епизод на „10 първи срещи“

След осма подред несполучлива среща, Теа се осмелява да излезе с преподавателя по философия на Стела в новия епизод на риалити уеб сериала. Как ще протече запознанството и какво кара Теа да предложения Ангел на среща номер 10, вижте първо във.

Към края на опита, Теа стартира да губи религия. За да разнообразят профила на участниците, с които се среща писателката, нейните приятелки Мина и Стела избират идващия претендент. Обнадеждена след годежа си с Мишо, Стела среща младата писателка със зрял мъж. Проблем ли е разликата в годините за Теа, следва да разберете в новия епизод на „ 10 първи срещи “.

 Стела се сгодява NOVA
Абстрахирайки се от възрастовата разлика, младата писателка взема решение да се запознае с него в заведението на Ангел. Петър е 37 годишен учител по философия . Той е образован, зрял мъж, с възприятие за комизъм и е безусловно въплъщение на един същински благородник, само че с огромен минус.
 Петър NOVA
Срещата стартира добре. Петър засипва Теа с куп въпроси и се пробва да дефинира нейните метафизичен възгледи. Приятната атмосфера на запознанството им се трансформира, откакто писателката схваща, че деветият участник в опита е с един несполучлив брак зад тила си. Неусетно Теа се трансформира в психолог на Петър и това води до следващата несполучлива среща от опита.

Докато хубавицата се поддава на размишления за своите висши цели, Ангел прелива от благополучие. Подновявайки контакт с някогашната си другарка Криси, барманът отклонява вниманието си от Теа. Подвластна на отчаянието и ревността, писателката взема решение да вземе нещата в свои ръце и кани Ангел на среща.

Има ли значение разликата в годините за една сполучлива среща? Какво кара Теа да направи крачка към Ангел? Отговорите ще откриете в новия епизод на единствено във. Гледайте всеки четвъртък от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във на „ 10 първи срещи “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР