След осем поредни победи в Серия А, лидерът Наполи усети

...
След осем поредни победи в Серия А, лидерът Наполи усети
Коментари Харесай

И това се случва! Наполи загуби в Серия А

След осем следващи победи в Серия " А ", водачът Наполи усети и горчивия усет на провалянето. Макар и да би трябвало да се случи знамение, с цел да не побеждават със Скудетото, " партенопеите " вдъхнаха плаха вяра на своите съперници, губейки вкъщи от Лацио с 0:1. Трите точки са надалеч по-безценни за " бианкочелестите ", които се изкачиха краткотрайно до втората позиция (48 точки) и имат всички доводи да попаднат в Шампионската лига през идващия сезон. Неаполитанци са безапелационен водач с 65 пункта.
 Моуриньо ревна против четвъртия арбитър, бил от Торино
Моуриньо ревна против четвъртия арбитър, бил от Торино

Разследват държанието на португалеца при загуба на Рома

Единственото попадение в срещата осъществя Матиас Весино в 67-ата минута, когато уругвайският национал насочи мощен шут от над 25 метра, който се трансформира в неосъществим за избавяне от Алексис Мерет.

В началото на втората част превъзходството тотално мина на страната на Наполи, като Зиелински и Кварцхелия пробваха мерника си отдалеко, само че и двамата не сполучиха с малко.
 Снимка 608913
Източник:

В 79-а минута неаполитанците стигнаха до най-хубавите си шансове след статично състояние. Първо Осимен нацели гредата с глава, а при последващото меле Проведел съумя да направи ужасно избавяне след добавка.

До края на мача римляните съумяха да удържат нежния си задатък.
 Манчини: Проблемът е, че италианците не играят задоволително
Манчини: Проблемът е, че италианците не играят задоволително

Иска повече време за тях
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР