„След осем години все още нямаме работещ кмет, проблемите се

...
„След осем години все още нямаме работещ кмет, проблемите се
Коментари Харесай

Граждани към Йордан Василев: От осем години в „Източен” не сме имали работещ кмет, Вие сте на ход!

„ След осем години към момента нямаме работещ кмет, проблемите се усилват, а решения няма! Вие сте на ход да измененията нещата! ", обърнаха се на днешната среща в кв. „ Чайка " живеещите там към претендента за областен кмет от „ Българска социалистическа партия за България „ - инж. Йордан Василев, оповестиха от пресцентъра на БСП-Пловдив.

Заедно те начертаха карта на проблемите за съответната част от регион „ Източен ".
„ Жизненоважно е построяването на Южен обходен колектор. Липсата му води до наводнения на мазетата ни ", възмущават се жителите. „ В ХХI век е неприемливо сходно нещо, а да не забравяме, че с новото строителство популацията се усилва непрекъснато, затова и казусът ще се задълбочава ", означи и Йордан Василев. Не оказва помощ и положението на отводнителните шахти, които или са запушени, или са покрити, или са на неуместно място, стана ясно от диалога.

Хигиената е друго терзание за живеещите в квартала, като съгласно тях чиновници на Оперативна програма „ Чистота " от известно време ги няма, с цел да извършват отговорностите си.
По въпроса с хигиената инж. Василев уточни и съответно решение: „ Ще се сложат кофи за боклук пред всяка къща - по една за биоразградим и по една за битов боклук. Сметта ще се извозва по график. Мога да дам образец - по този начин е в кв. „ Коматево " сега ", изложи визията си за справяне с казуса претендентът за областен кмет с №56.
„ Трябва някой да се погрижи и за децата в региона - да се построи детска площадка, да се поддържа парка чист и сигурен. Тази съответна грижа за най-малките от много време насам липсва ", обявиха присъстващите на срещата, а претендентът за областен кмет изясни, че един от уговорките, залегнали в платформата му, е точно децата и грижата към тях, повече зеленина и детски площадки в региона, с цел да бъде в действителност удобно място за живеене.

На финала той изясни, че на телефонен номер 0878 439 587 жителите могат да подават сигнали и постоянно ще бъдат чути, а хората му пожелаха триумф и обявиха увереност, че той ще бъде идващият кмет на регион „ Източен ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР