След оптимистичното начало на новата 2018 г., при което ЦСКА

...
След оптимистичното начало на новата 2018 г., при което ЦСКА
Коментари Харесай

Ганчев плаща емблемата и вдига стадион за ЦСКА

След оптимистичното начало на новата 2018 година, при което ЦСКА получи базите си, административният шеф Милко Георгиев разяснява идващите стъпки на управлението на отбора.

„ Още преди да се организира състезанието за базите, споделих, че не отива на ЦСКА да взе участие в такива мероприятия. Но няма по-кристално чист тим в тази страна, който да мине през тази процедура и да я завоюва. За нас това е една дребна крачка. Все още считам, че занапред би трябвало да приказваме за дълготрайно партньорство с страната. Нас този вид връзки на хазяин и наемател не ни устройва “, посочи Георгиев.

По думите му, актуалният стадион е стар морално и всячески е позор за клуба в този му тип. Според него, това няма да продължи и проектите на притежателите са грандиозни. Те целят съвременно оборудване, което да подхожда на един европейски тим.

„ Ние не можем да съборим стадиона и да построим нов, само че сегашният може да се реконструира. По-важно е, че ЦСКА към този момент е в своя дом “, уточни шефът.

Той изрази вяра за удобно решение на Апелативния съд във връзка с емблемата на ЦСКА и подсети, че управлението не може да въздейства на развръзката и също е в очакване на последната дума. Според него, парите за емблемата ще бъдат платени без проблем.

Георгиев сподели още, че към този момент няма проекти Фернандо Каранга да бъде продаден. Той показа още, че не желае „ Левски “ да изчезне, тъй като ЦСКА и „ Левски “ не могат един без различен. „ Ако Любо Пенев стане президент на Българския футболен съюз, мога да подсигурявам, че на идващия ден ще почука било Национална агенция за приходите, било Прокуратурата да направи една хубава проверка “, сподели още Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР