След опитите да бъде инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да

...
След опитите да бъде инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да
Коментари Харесай

Щерката на Гала завъртя бизнес за милиони

След опитите да бъде инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да търси различен метод за замогване, а точно – собствен личен бизнес. И вместо да стартира от нулата, както някои други, тя по остарял табиет потегля непосредствено от върха. На 26 години Мари Константин към този момент е собственичка на голям комплекс от студиа в центъра на София, който коства няколко милиона.

Младата бизнесдама разгласи преди дни, че отваря изящен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат излъчвания, реклами, клипове, да се записва музика, да се провеждат събития и да се прави всичко останало, обвързвано с шоубизнес и телевизия. За задачата тя е пригодила историческа постройка в центъра на София, която най-вероятно е монумент на културата.

Това значи, че всеки ремонт в нея е извънредно безценен и комплициран, тъй като би трябвало да се съгласува с няколко държавни институции. Явно амбициозната млада дама не се е спряла пред това предизвикателство, което в общия случай би могло да каже от концепцията доста други надалеч по-опитни предприемачи.

Колко коства всичко това, не може да се каже сигурно единствено от описанието, само че е ясно, че става въпрос за милиони. Най-вероятно парите са от джоба на свекървата Деляна Маринова – Джуджи, за която се знае, че е като рог на изобилието за всичките си близки.

Дъщерята на Гала твърди, че поради новия бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последните месеци. Отсъствието ѝ от обществените мрежи породи подозрения, че може да е бременна, написа " Уикенд ".

Мари твърди, че е отглеждала плана си също както се отглежда бебе, доказвайки с думите си, че няма никаква визия по какъв начин се отглежда бебе. Явно обаче има визия по какъв начин се става богат, щом е съумяла да си разреши реализирането на подобен план, и то в историческа постройка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР