След около час екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев

...
След около час екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев
Коментари Харесай

Какво е състоянието на Динко Вълев след тежкия инцидент?

След към час екип, управителен от проф. доктор Диян Енчев ще извърши в УМБАЛСМ „ Пирогов “ първата от серията тежки интервенции на Динко Вълев.

Както ви съобщихме, нощес Вълев претърпя случай, притичайки се на помощ на аварирала цистерна. Драмата бе белязана и от гибелта на прочут предприемач и другар на Динко, който е умрял в болничното заведение.

Той е със счупени прешлени, таз, ръка и голям брой други пострадвания. Заради тежкото му положение нито един от лекарите в МБАЛ „ Света Анна “ във Варна не се заел, че може да помогне на Динко Вълев.

Препоръчано му е да потърси помощ в София. Динко е платил на хеликоптер, с цел да го транспортира до УМБАЛСМ „ Пирогов “, където е поверен в ръцете на извънреден експерт – проф.д-р Диян Енчев, шеф на Четвърта травматологична клиника към „ Пирогов “.

Малко преди да влезе в операционната тази заран Динко проговори за станалото:

„ Истина е, пострадах доста тежко, само че съм в най-сигурните ръце. В „ Пирогов “ съм при най-големия експерт в ортопедията – доктор Диян Енчев, който е неповторим експерт. Използвам вашата медия, с цел да благодаря на всички другари, познати и непознати, които ми писаха. Тяхната поддръжка ме държи! “, сподели Динко пред flagman.bg.

Днес следва интервенция на счупените прешлени на Динко. До огромна степен след нея ще стане ясно дали той ще може още веднъж да се изправи на крайници, несъмнено след доста дълго възобновяване, което го чака в идващите месеци.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР