След огромният интерес от страна на клиентите към пиците URBAN

...
След огромният интерес от страна на клиентите към пиците URBAN
Коментари Харесай

Нови вкусове от Stella`s BOX

След големият интерес от страна на клиентите към пиците URBAN и CRISPY, Stella`s BOX още веднъж изненадват с нови и истински усети!

Подходяща за сезона и ориентирана основно към мъжката публика, това е усетът на есен/зима 2018, провокативната пица MAN`S STYLE .

Следващият усет, който ни показват от Stella`s BOX, ни води в далечно Мексико.Кой е най-краткият израз на духа на Мексико, както го вдишва един чужденец? Нашият отговор е: салса. “Салса ” на испански значи сос от домати и чушки с добавки в разнообразни разновидности.Задължително би трябвало да опитате EL PEPE !
 


Тестен блат, подготвен с висококачествено брашно Тип 00 с лек златист тен, сметанов сос, 100% млечна моцарела, пикантно нежно пиле от бон филе, пресни гъби и сос Бъфало. Подходяща за всеки усет и когато и да е.
 


ОСТАНАЛИТЕ ПИЦИ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НА САЙТА НА ПИЦАРИЯТА – https://stellasbox.com/menu/ Stella`s BOX изненадва с три завладяващи промоции клиентите си.
 


Споделете тази оферта с обичан човек, другар или сътрудник. За всяка втора пица поръчана от пицарията в град Варна, ул. " Македония " 102, получавате отстъпка от 50% на едната пица. Страхотна промоция!

BOX DELUX е подобаващ за поръчка, когато сте в компания с другари, фамилна вечеря или апетитен обяд в офиса с сътрудници. В бокса се оферират три от най-вкусните пици в менюто на Stella`s BOX а точно – КРИСПИ, ФАВОРИТ И ПЕПЕРОНИ. Към тях получавате подарък от стек с шест броя кенчета Coca-Cola.
 

 



Stella’s BOX , подаряват и бира Ариана за трима с всеки бокс по желание от менюто.
Новини и настоящи промоции, може да получите на:
  https://stellasbox.com/ www.facebook.com/Stellasboxbulgaria/ www.instagram.com/stellasbox/  
 

* обява
 
 

 

 
    
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР