След огромния успех на нейния първи мастър клас за доц.

...
След огромния успех на нейния първи мастър клас за доц.
Коментари Харесай

Доц. Дарияна Куманова се завръща с нов, ексклузивен мастър клас

След големия триумф на нейния първи мастър клас за доцент Дарияна Куманова, се завръща с нов, още по-специален курс. На 5 ноември, гранд дамата на модерната музика и една от най-влиятелните дами в промишлеността в Италия, ще разкрие основите стъпки в основаването и продуцирането на музика. Актуален акцент в събитието ще бъде основаването на комбинация, музикална продукция и аранжиране на музика.

 

Мастър класът „ АБВ на актьора “ ще се концентрира и върху разпоредбите за дистрибуция на песни, мелодии и аранжименти, които са неразделна част от популяризирането на музика и достигането ѝ до необятен кръг хора на интернационално равнище. Куманова ще показа и функциите на музикалния продуцент и управител, като ще изясни разликите сред тях и активността им за актьора.

 

По време на профилираното образование, доцент Дарияна Куманова ще прослуша и оцени гении, изкушени от основаването на своя авторска музика и желанието за международна сцена. Тя ще даде професионални насоки на всеки един от тях, като подтиква характерността им.

 

До нея ще е и композиторът от звукозаписното студио на маестра Куманова в Италия, Джовани Латерца, от който се чакат също практични инструкции за структурирането на музикалното произведение, съобразени с модерните трендове за писане на музика.

 

Като специфичен комплимент към креативните персони в мастър класа, доцент Дарияна Куманова и Джовани Латерца ще покажат по какъв начин се основава музикалният аранжимент на ария и ще създадат разбор на подобен от авторски композиции на участници в образованието.

 

Бъдете част от събитието: 05 ноември/ от 10:00 до 16:00 часа/ Академия „ Живей елегантно “

 

Повече за Дарияна Куманова

 

Доц. Дарияна Куманова, под чието управление младата българка Ника Парис изгря на европейската сцена, е подготвена още веднъж да откри своята бъдеща огромна звезда. Маестра Куманова е една от най-влиятелните дами в артистичния живот на Италия, с над 20-годишен опит на интернационалната музикална сцена.

 

Академичната си служба придобива в Академията на Санремо. 7 години по-късно дирижира оркестъра на Санремо като единствената жена диригент тогава и четвъртата жена диригент в 70-годишната история на фестивала.

 

Към момента доцент Дарияна Куманова ръководи лично музикално учебно заведение в Милано, където се образоват част от бъдещите звезди на фестивала.

 

Тя е притежател и на редица оценки в региона на изкуството като така наречен музикален „ Оскар “ – премията „ Давид на Донатело “, връчен ѝ за истинската ария във кино лентата „ Сибирско образование “ на Габриеле Салваторе (в основната роля Джон Малкович). Носител е на „ Златен лъв “ от фестивала във Венеция за професионални триумфи в региона на музиката и културата. Удостоена е най-голямото персонално и професионално отличие за една дама „ Жена на годината “ в Италия, в категория „ Изкуство “.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР