След оглед на 160 км на Тракия, износена маркировка, стари

...
След оглед на 160 км на Тракия, износена маркировка, стари
Коментари Харесай

Изнесоха старите мантинели и износен асфалт на Тракия“

След оглед на 160 км на " Тракия ", износена маркировка, остарели мантинели и изхабен асфалт в сектора при 160-ия километър , където ТИР умъртви петима души.

След направения оглед всички специалисти и браншовите организации бяха безапелационни, че би трябвало да обединят напъните си за превъзмогване на пътния травматизъм у нас, заяви Българска национална телевизия.

Констатираха и нередности като износена пътна маркировка, остарели мантинели и разрушение на износващия слой на асфалта в някои сектори от автомагистралата. Те се схванаха да работят дружно, с цел да няма повече такива произшествия като този с турския ТИР.
 АПИ отхвърля мантинелата да е причина за злополуката на Автомагистрала
АПИ отхвърля мантинелата да е причина за злополуката на Автомагистрала " Тракия "

По-висок клас ограда нямало да докара до разнообразни вреди

Христо Радков от Българското обединяване на водачите разяснява, че съгласно него причина за случая е блокирало предно ляво колело. При блокиране единствено на предно ляво колело задницата се завърта надясно и това, което се е случило - той пада встрани и опустошава към този момент всичко напред.

Но в случай че ограничаващите уреди го бяха задържали в неговото платно, не е несъмнено дали жертвите щяха да са по-малко , тъй като движещите се зад него, щяха да се ударят непосредствено в него и може би жертвите щяха да са повече. Голямо значение е имало това какъв брой автомобила е имало сега на пътя, изясни още Радков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР