След официална снимка на участниците започна първото заседание на срещата

...
След официална снимка на участниците започна първото заседание на срещата
Коментари Харесай

Започна срещата на Г20 в Аржентина

След публична фотография на участниците стартира първото съвещание на срещата на върха на Г20 в Буенос Айрес.
От медиите беше маркирано, че по време на церемонията към фотографията сред президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Доналд Тръмп нямаше контакт, съобщи БГНЕС. Организаторите заведоха двамата държавни глави до избраните им места от разнообразни страни, тъй че Путин и Тръмп дори не се ръкуваха. След привършване на „ фотосесията “, участниците в съвещанието бързо заеха местата си, тъй че дори и пътьом Путин и Тръмп нямаха пресечни точки.
В залата двамата са през няколко места един от различен. Путин небрежно организира многолюден разговор със саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман.
Според специалиста Ярослав Лисоволик от клуба „ Валдай “, триумфът на срещата на върха на Г20 зависи от тома дали участниците ще съумеят да понижат напрежението в търговията и да изработят ефикасен дневен ред за по-нататъшна работа, съобщи ТАСС.
„ Според мен основната тематика е комерсиалното опълчване сред страните. Главната вяра за тази среща от гледната точка на действително вероятните сюжети е намаляване на тези несъгласия, реализиране на договорености по основни посоки на комерсиалното взаимоотношение, по-специално сред Китай и Съединени американски щати “, означи специалистът. „ Ако това се случи, то ще може да се каже, че срещата на върха е била частично сполучлива заради решение на тези основни за международната стопанска система въпроси “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР