След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен Shanghai, Етериум не постигна

...
След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен Shanghai, Етериум не постигна
Коментари Харесай

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След предстоящият с неспокойствие ъпгрейд, наименуван " Shanghai ", Етериум не реализира предстоящите равнища на мрежова интензивност, като не оправда упованията, съгласно наблюденията на JPMorgan.

Преминаването от PoW към PoS, наричано “ “, беше готово да докара до забележителна промяна в работата на Етериум, най-много посредством фрапантно понижаване на потреблението на сила. Това начинание се оказа сполучливо, като потреблението на сила спадна с над 99%. Въпреки това похвално достижение обаче плануваният скок в интензивността на мрежата не се реализира.

В неотдавнашно известие анализаторите на JPMorgan, ръководени от Николаос Панигирцоглу, показаха своите запаси. Те подчертаха, че въпреки потреблението на сила на Етериум да е отбелязало внезапен спад, наличното предложение на Етериум се е свило.

Жизненоважните индикатори за Етериум, обхващащи индикатори като дневни транзакции, дневни дейни адреси и обща заключена стойност (TVL) в протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi), записаха спад.

Тези индикатори служат като основни измерители на жизнеността и приемането на мрежата и тяхната низходяща траектория поражда основателни опасения.

Анализаторите на JPMorgan обясниха слабото показване на Етериум с обединяването на “ “, които са повлияли на криптовалутния пейзаж през миналата година.

Те обгръщат сривовете на платформи като FTX и Terra, несигурността към регулаторните ограничения и репресиите в Съединени американски щати, намаляващия интерес към криптовалутите измежду институционалните вложители и намаляването на финансирането с рисков капитал.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР