След обяд, главно над планинските райони в Западна България с

...
След обяд, главно над планинските райони в Западна България с
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 14 юли

След обяд, основно над планинските региони в Западна България с развиване на купеста облачност, само че единствено на изолирани места там едва ще превали. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за юли.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 25°-27°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд, основно над масивите в Западна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра – към 12°.
През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали и прегърми. В четвъртък и петък вятърът ще е слаб от запад, а в събота ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР