След общо 11 сезона Откраднат живот достигна до своя финал.

...
След общо 11 сезона Откраднат живот достигна до своя финал.
Коментари Харесай

Откраднат живот приключи с обещания за ново начало

След общо 11 сезона " Откраднат живот " доближи до своя край. Едновременно с излъчването си по Нова телевизия, последния 507-и епизод на поредицата бе показан и в столично кино, където, наред с целия екип на продукцията, работили пред и зад камера, се събраха доста от нейните фенове, изпълнили алените седалки в салона макар продължаващата пандемия, с цел да видят развръзката на сериала, приковал вниманието им в продължение на цели 5 години, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Сред присъстващите бе и Александра Сърчаджиева, която в самия старт на за малко се превъплъти в педиатъра Катя Кръстева - съизвършител в размяната на новородените деца, трансформирала се в насочна точка на историята. В последните фрагменти обаче тя извършва напълно друга роля, която, както сподели продуцентът Евтим Милошев на събралото се голям брой, затваря плана, а точно тази на доктор Габриела Димова, предала на управляващите нейния подкупен татко - заместник-министъра на опазването на здравето Димов, в чиито обувки влезе Любо Нейков.

Интересен факт е, че прожекцията съответства с 38-ата годишнина на актрисата, а по този мотив тя получи освен куп поздравления, само че и доста букети, като един от най-големите измежду тях ѝ сервира Милошев. Между другото, той също се появява в последния епизод с дребна, само че значима роля. Въпреки късото си присъединяване пред обектива, продуцентът призна, че неговите фотоси са траяли 6 часа, през които постоянно е забравял репликите си, а също по този начин пропущал верните моменти, в които да влезе или излезе от дадена сцена.

Сред присъстващите на събитието бе и боксьорът Тервел Пулев, който театралничи с подготвеност до всеки, поискал да се снима с него. След финалните надписи Марта Вачкова се изправи пред публиката, благодарейки за тяхната обич, след което посочи, че това сбогуване не е нищо повече от заричане за ново начало, като за по-сигурно, преди да приключи словото си, тя се обърна към притежателите на малкия екран, искайки от тях да дадат думата си, че ще ангажират артистите от " Откраднат живот " за различен сериал.

Междувременно, преди ден някои от звездите в поредицата се сбогуваха с нея в персоналните си Instagram страници.

" На Кая екранният живот е на път да завърши вечно. Колко трагично звучи това " вечно ". Не остана. Всеки воин ще поеме пътя си в главата на фена. Дет' се вика - може някой да си избере Фотев още веднъж да е жив. И аз по този начин си мечтая какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета ", написа Неда Спасова.

" Откраднат живот - Финалът! 5 Години, 507 епизода, едно дълго пътешестване, ентусиазъм, обичани сътрудници, любов!!! И едно огромно благодаря ", включи се и Милена Живкова.

" Колкото и да не ми се желае, краят пристигна. Един от най-важните стадии в живота ми завърши. Толкова се веселя за всички хора, които срещнах около този сериал. Невероятната Неда с която прекарах компактно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкоз доста, изтърпя ми всичките тъпотии и постоянно беше отсреща, когато имах потребност да се оплача. Много ми е погрешно, само че се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна ", гласи посланието на Филип Буков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР