след обезглавяването на учителя по история във Франция. Внезапно се

...
след обезглавяването на учителя по история във Франция. Внезапно се
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Внезапно се оказа, че френското разузнаване знае за ислямисти със статут на бежанци

" след обезглавяването на учителя по история във Франция. Внезапно се оказа, че френското разузнаване знае за няколкостотин ислямисти със статут на бежанци, и те ще бъдат екстрадирани назад .
Най-якото е, че п, в обществената мрежа Facebook.
 Франция с решителни ограничения против стотици ислямисти поради обезглавен преподавател Франция с решителни ограничения против стотици ислямисти поради обезглавен преподавател
Френският президент Еманюел Макрон съобщи на съвещание на Съвета по защита, че " ислямистите повече няма да спят умерено във Франция ",...
" Все повече хора стартират да се съмняват в баснята " Асад вери вери бад " и да се питат по какъв начин по този начин " бежанци ", намерили заслон в Западна Европа като " борци против чудовището Асад ", ненадейно се оказват диви варвари, които колят европейци.
Да не би пък Асад в действителност да е бил прав, пробвайки се да почисти страната си от джихадисти, а всичко, което капките са ни разказвали за войната в Сирия, да е една голяма, тлъста, добре платена неистина? "
Припомняме, че Съветът по защита с присъединяване на президента и членовете на държавното управление се събра нощес по отношение на убийството на учителя по история, което се случи в края на предходната седмица и шокира цялата страна.
В петък вечерта нападател обезглави учителя по история Самюел Пати, който преди този момент в час за свободата на словото . Убийството е станало покрай учебно заведение в Конфланс-Сен-Оноре покрай Париж.
 Обезглавеният в Париж е преподавател, показвал карикатури на пророка Мохамед Обезглавеният в Париж е преподавател, показвал карикатури на пророка Мохамед
Мъжът, който беше обезглавен при нахлуване край Париж през днешния ден, е бил преподавател по история, който неотдавна е посочил карикатури на пророка Моха...
Пати посочил подигравка на пророка Мохамед, оповестена в списание Charlie Hebdo в клас и когато учениците-мюсюлмани се възмутили, той ги помолил да изоставен часа. Макрон назова случая терористичен акт. Нападателят беше убит от полицията в прилежащата комуна Ерани.
По-рано Агенция Франс Прес заяви, че Франция има желание да изгони от страната над 230 чужденци, обвинени в екстремизъм. Те са изброени в Fiché FSPRT. Съобщава се, че 180 от тях сега са в пандиза, още 51 би трябвало да бъдат задържани в идващите часове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР