След няма и една година брак с лицето Станимир Ташев,

...
След няма и една година брак с лицето Станимир Ташев,
Коментари Харесай

Ново 20: Защо Джулиана Гани, след като не искаше, изведнъж реши да търси обезщетение от съпруга си Станимир? Отговорът: Илиян я накарал

След няма и една година брак с лицето Станимир Ташев, Джулиана Гани подаде молба за бракоразвод. Това се случи през август 2018, само че до неотдавна развиване по проблема нямаше, защото първо Ташев отхвърляше 8 месеца да подпише документите и второ – откакто през март тази година тя реши да го съди заради тази причина, той по този начин и не се появи на делата, като даже не беше изпратил собствен юрист, което в допълнение усложни процедурата, припомня HotArena .

Джулиана неведнъж посочи, че се развежда с него, защото той не е желал да работи, а за всичко се е налагало тя да вади пари. С една дума – използвачество от негова страна поставила завършек на брака им.

Докато връзките им били още топли, Джулка купува на лизинг (който изплаща към момента сама) скъпарска фамилна кола, която от нелепост записва на негово име. След като Ташев научава, че тя е подала документи за бракоразвод, той взима возилото за себе си, а по-късно излиза наяве, че е отпътувал при родителите си в чужбина.

Гани стартира да се жалва в медийното пространство, че не й пука за колата и парите , които е пръснала по него, че нищо финансово не желае, а единствено и само да й даде бракоразвод и да се освободи от него.

Вчера стана ясно, че Джулка е запяла нова ария. Тя се похвали, че до седмица – две към този момент ще бъдат разведени, защото последното дело е минало и съдията е взел решение в нейна изгода. Новото 20 тук е признанието на Гани, че е поискала обезщетение от Станимир поради всичките профукани нейни персонални средства по него, каквото разправяше, че няма да търси. Желанието й било попарено от съда, защото Ташев нямал приходи.

HotArena научи от близки до Мис Силикон, че точно актуалната й половинка Илиян Найденов я е подстрекавал да съди Станимир за пари . И освен това – фитнес инструкторът неведнъж е заплашвал Ташев, че ще го пребие и напряко – че ще го убие. Според осведомени точно това била повода някогашният на Гани да избяга в чужбина.

Ташев и Найденов има защо да се ненавиждат . След като научава, че е зарязан и сменен, Станимир стартира да тръби, че точно той е срещнал Джулиана с Илиян, че са сътрудници и другари, а след това Найденов я е откраднал от него. Новият мъж на силиконката обаче отхвърля в миналото да са се виждали онлайн с Ташев, камо ли да имат другарски връзки.

Джулиана се среща с Илиян, до момента в който е с Ташев, поради фитнес книгата му, на която тя трябвало да бъде рекламно лице. Впоследствие моделката почнала да съблюдава написаното в творбата му и Найденов решил да й каже, че я харесва, само че с предизвестието, че не желае да бъде разбивач на фамилии, а тя декларирала, че така и така не желае да изневерява на мъжа си. Но още тогава фитнес фанатикът подозирал, че хубавицата не е щастлива в брака си.

В последна сметка двамата с Илиян стартират да се сближават и точно той се оказва този, който навива Джулиана да се раздели дефинитивно с Ташев: „ Явно от боязън или пък беше привикнала с него и не искаше да се откъсне от тази връзка. Докато не настъпи моментът, в който сред нас се получиха нещата. Преди към месец тя ми се обади разплакана и ми сподели, че този я свалил от колата по средата на улицата и й хвърлил куфарите. Започнал е да я наскърбява и ругае. Веднага възпламених колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР