След няколкоседмично издирване кипърските власти днес са открили трети куфар,

...
След няколкоседмично издирване кипърските власти днес са открили трети куфар,
Коментари Харесай

Откриха нова зловеща находка, свързана със серийния убиец от Кипър

След няколкоседмично търсене кипърските управляващи през днешния ден са разкрили трети куфар, в който се допуска, че се намират останките на още една жертва на серийния палач, арестуван в през април, заяви кипърското електронно издание "Филелефтерос ".

В края на април и началото на май управляващите откриха в токсичното Червено езеро покрай медна мина два куфара, съдържащи останките на две от жертвите на килъра.

В куфара, открит през днешния ден, се допуска, че е тялото на 29-годишната Марикар Валдес. Според уеб страницата "Политис ", представен от "Катимерини ", тя е от Филипините. 35-годишен армейски капитан призна за общо седем убийства на дами, с които се бил свързал в уеб сайтове за запознанства. Сред хипотетичните жертви са и две девойки - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите.

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и щерка. Майка и щерка от Румъния също са измежду хипотетичните жертви на килъра, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали сред септември 2016 година и август 2018 година

Досега в Червеното езеро бяха открити телата на 36-годишната румънка Ливия Флорентина Буня и на 8-годишната й щерка Елена, които съгласно признанията на обвинения Никос Метаксас са били убити през септември 2017 година, напомня "Катимерини ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР