След няколкомесечни спорове от Атлетико Мадрид са се съгласили да

...
След няколкомесечни спорове от Атлетико Мадрид са се съгласили да
Коментари Харесай

Атлетико се уплаши и ще плати 30 млн. евро за свободен трансфер

След няколкомесечни разногласия от Атлетико Мадрид са се съгласили да платят трансферна сума на Спортинг (Лисабон) за привличането на Желсон Мартинш, осведоми A Bola Офанзивният футболист имаше контракт с португалския гранд и в него беше закрепена откупна уговорка от 100 млн. евро. Заради проблемите сред почитателите на Спортинг и играчите, при които някои състезатели даже бяха бити, много от тях напуснаха, като твърдяха, че тези неразбории им дават право да разтрогнат контрактите си. Така Мартинш се озова в Атлетико за без пари.

Лисабонци обаче твърдяха, че футболистите непозволено са напуснали и заплашиха новите им клубове със съд, в това число и този от Мадрид. Изглежда, че юристите на Атлети са открили, че ще изгубят делото и са постигнали извънсъдебно съглашение Атлетико да заплати 30 млн. евро и казусът да бъде завършен.

Atletico Madrid will pay Sporting CP €30m for Gelson Martins despite signing the winger as a free agent in the summer.

(Abola) pic.twitter.com/gzr9gWwwnF
— ESP Football (@ESPFutbol_en) September 25, 2018
Така и от Уулвърхамптън в този момент са съгласни да преведат 20 млн. евро за вратаря Руи Патрисио, откакто и той се озова в британския клуб по подобен метод. Примера дивисион 5 кръг, събота 22 септември  Хетафе 0:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР