След няколкомесечна раздяла Коко Каменаров и Радина Червенова са напът

...
След няколкомесечна раздяла Коко Каменаров и Радина Червенова са напът
Коментари Харесай

Каменаров и Червенова спасяват брака си на морето - slava.bg

След няколкомесечна разлъка Коко Каменаров и Радина Червенова са напът да спасят брака си, научи HotArena. Тези дни двамата съпрузи затоплят връзките си с морска почивка в Синеморец. В курортното селце някогашната водеща на „ По света и у нас” има унаследен парцел и курортува всяко лято с домочадието си. Сега обаче четирите деца на телевизионното семейство са надалеч от родителите си. Те са на мнение, че майка им и татко им би трябвало да заздравят връзката си без тяхна помощ.

Край морето Коко и Радина не са напълно без компания. Преди няколко дни те се видяха с джаз певицата Хилда Казасян и артиста секссимвол Юлиан Вергов. Срещата поляха с бяло вино. С тайфата беше и голдън ретривърът на Каменарови – Густав. Той е като пето дете в фамилията на някогашния общоприет шеф на Българска национална телевизия.

Звездната група бе заела маса на закрито в едно от заведенията в близкото до Синеморец село Варвара. Първоначално четиримата си поръчаха бутилка бяло вино с доста лед и 4 дребни коли. Алкохолът небрежно беше пресъхнал и сервитьорът донесе още едно шише. Но и то свърши за негативно време.
Компанията разговаряше оживено цяла вечер. Вергов забавляваше останалите с лакърдиите си, като понякога заставаше прав до масата, с цел да разиграе някой скеч. Хилда, Радина и Коко се заливаха от смях.

B нaчaлoтo нa гoдинaтa cтaнa яcнo, чe Каменарови пpeживявaт тежка рецесия в бpaĸa cи. По него време някогашният началник на публичната телевизия беше напуснал брачната половинка си и имаше друга жена в живота си - Mиxaeлa Kaлaйджиeвa. Последната е близнaчĸa нa Гepгaнa Πacи и шеф в „ Teлeнop”, а пpeз 2014 година poди cин нa бизнecмeна Бopиcлaв Диoниcиeв. Спopeд осведомени Коко я познавал oтдaвнa, а преди година се влюбил в нея.

Наранена от изневярата на мъжа си, Радина отпътува в чужбина. Тя възнамеряваше в никакъв случай повече да не се връща в родината, само че един ден мъжът й звъннал и й изискал амнистия. Той оповестил прелюбодейството си неточност и помолил за нов късмет, писа Уикенд.

Червенова, която преди няколко години изкара тежка борба с рак на гърдата, решила да не бъде жестока и да одобри извиненията на Каменаров. Тв водещата се прибрала в България и заварила Коко видоизменен. Той зaгъpбил всевъзможни флиpтoвe с непознати дами, домакинствал в фамилния aпapтaмeнт в „ Лoзeнeц”, а дopи ĸyпил и нoв в cъщaтa cгpaдa.

В момента Радина е пенсионерка. Тя се отдръпна от Българска национална телевизия по времето, когато на власт там пристигна Емил Кошлуков. Бившият политзатворник зае директорския пост на „ Сан Стефано” 29, откакто Каменаров го оваканти. Коко беше заставен да подаде оставка, защото Темида удостовери присъдата му за шофиране в нетрезво положение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР