След няколко противоречиви изявления, все пак британският актьор Даниел Крейг

...
След няколко противоречиви изявления, все пак британският актьор Даниел Крейг
Коментари Харесай

Ще бъде Джеймс Бонд, няма да бъде Джеймс Бонд...

След няколко спорни изказвания, въпреки всичко английският артист Даниел Крейг удостовери, че още веднъж ще се превъплъти на екрана в ролята на Джеймс Бонд, оповестяват ТАСС и Ройтерс.

Агенцията цитира изказване на Крейг в ефира на американското телевизионно предаване " Късното шоу със Стивън Колбер ". Запитан от водещия дали ще се завърне в сагата за Бонд, Крейг отговори утвърдително. " Да, знаех че ще поема ролята от към два месеца. Винаги съм го желал, само че ми беше нужна известна отмора ", съобщи Крейг.

Актьорът също загатна, че новата лента ще бъде и последната в неговата кариера. " Просто желая да се отдръпва при високо вдигната летва. Нямам самообладание да се включа в плана! "

По-рано в изявление за една от радиостанциите в Бостън, щата Масачузетс, Крейг опроверга информацията за това, че е дал единодушието си за присъединяване в два нови кино лентата за Бонд.

По-рано вестник " Дейли телеграф " заяви, че 49-годишният Крейг се е поддал на ангажиментите на продуцентката на шпионската сага Барбара Броколи. В обявата се споделяше, че изигралият четири пъти ролята на Бонд актьор ще се превъплъти в облика на сътрудник 007 в още две ленти.

Преди това Крейг обществено беше декларирал, че в никакъв случай повече няма да се завърне в ролята на Джеймс Бонд.

Междувременно кинокомпанията " Метро Голдуин Майер " разгласи, че новият филм за Джеймс Бонд ще излезе през 2019 година. Това ще бъде 25-ата лента от киноцикъла за популярния персонаж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР