След няколко поредни тийзъра от японската компания, включващи снимки на

...
След няколко поредни тийзъра от японската компания, включващи снимки на
Коментари Харесай

Nissan разкри повече подробности за новия Qashqai

След няколко следващи тийзъра от японската компания, включващи фотоси на автомобила затрупан с камуфлаж и фотоси подчертаващи обособени елементи, не щеш ли към този момент имаме ясни фотоси и дата за международна премиера на модела. Тя ще бъде излъчена онлайн в европейският канал на марката в YouTube на 18 февруари от 12:00 ч. българско време. Това което виждаме от показаните фотоси са новите V-образни адаптивни LED фарове, горната част на които е непокътната за дневните светлини. Въпреки, че размерите на SUV-то ще се запазят, то се чака дизайнът да е с повече остри форми и по-ясно изразени линии, сходно на смяната която видяхме при актуалното потомство Juke.
 Nissan разкри повече детайлности за новия Qashqai

Нова инфотеймънт система с 9-инчов екран изведен в централната част на арматурното табло, както и съществуването на 12.3-инчов екран пред лидера са измененията в интериора на които от Nissanакцентират най-вече. Опционално ще могат да се прибавят 10.3-инчов хед-ъп екран, затопляне на волан и седалки, масаж за предните седалки, амбиентно осветяване, подложка за безжично зареждане на телефон, както и премиум озвучителна система.

 Nissan разкри повече детайлности за новия Qashqai

Задвижването ще се обезпечава от 1.3-литров бензинов мек хибрид с 12-волтов стартер-генератор с мощ от 138 конски сили с ръчна или опционална CVT скоростна кутия и предно предаване, както и 156-коньова версия с опционално 4х4 задвижване и CVT скоростна кутия. Нововъведение в гамата на Qashqai ще е e-Power задвижването което съставлява хибрид с 1.5-литров бензинов мотор със 155 конски сили, който не задвижва колелата, а дава отговор за зареждането на батерия, която от своя страна предава силата към електромотор със 187 конски сили който задвижва колелата.
 Nissan разкри повече детайлности за новия Qashqai

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР