След няколко неуспешни опита Кристиано Роналдо най-накрая вкара за Ювентус.

...
След няколко неуспешни опита Кристиано Роналдо най-накрая вкара за Ювентус.
Коментари Харесай

Роналдо след головете: Беше въпрос на време

След няколко несполучливи опита Кристиано Роналдо най-сетне вкара за Ювентус. Португалският футболист се разписа на два пъти за домакинския триумф с 2:1 над Сасуоло в Серия " А " и си отдъхна.

“Наистина желаех да вкарам тези голове и съм благополучен, че го сторих. Видно е, че имаше леко напрежение след всичките мнения около прехвърлянето ми от Реал Мадрид и това, че не осъществявам. Имаше избрани упования към мен, само че аз знаех, че работя крепко и това беше въпрос на време”, съобщи Роналдо пред Sky Sport Italia след срещата на “Алианц Стейдиъм”.

“Направих пропуски, само че това е футболът - продължи CR7. - Най-важното е, че победихме. Благодаря на моите съотборници за поддръжката им. Свиквам с италианския футбол.

Count it! That's league goal 400 for @Cristiano in 517 matches:
311 - Real Madrid
84 - Manchester United
3 - Sporting CP
2 - Juventus

Will he win a third consecutive #TheBest FIFA Men's Player Award at the #FIFAFootballAwards on 24 September? pic.twitter.com/wNWIPWhgbU
— FIFA.com (@FIFAcom) September 16, 2018
Само след дни Юве се включва и в Шампионската лига, където тимът е в група с Валенсия, Йънг Бойс и някогашния клуб на Кристиано - Манчестър Юнайтед. “ШЛ е обичаният ми шампионат. Групата ни е доста тежка, само че ние знаем, че можем да се оправим добре. Трябва да се съсредоточим върху това да играем допустимо най-силно”, приключи носителят на “Златната топка”. Серия А 4 кръг, неделя 16 септември  Ювентус 2:1краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР