След няколко месеца домашна изолация определено вече сме зажадняли за

...
След няколко месеца домашна изолация определено вече сме зажадняли за
Коментари Харесай

Предстои Фестивал на мръсната песен

След няколко месеца домашна изолираност несъмнено към този момент сме зажадняли за обществен живот. Ходи ни се по кафета, заведения за хранене, питейни заведения и несъмнено може би повече от всичко ни върви на концерти.

Все още сме лимитирани да посещаваме музикални събития на закрито, само че пък имаме опция да се порадваме на музика онлайн навън.

След дългата пауза на музикалните подиуми по целия свят, в Парк център " Юнак " (до Национален стадион " Васил Левски " ), София започва поредност от летни концерти. Те ще се състоят при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, свързани с отдалеченост сред хората и стерилизация.

View this post on Instagram
A post shared by Hristo Ivanov (@hristoi) on Oct 12, 2019 at 1:39am PDT

Начало на концертния летен маратон стартира с така наречен Фестивал на мръсната ария на 26 юни 2020 година от 17:30 часа. Тогава на сцената на Парк център " Юнак " ще се качат пет банди - Черно було, Северозападняците, Оркестър Изомрудъ, Doctor`s Gogo Band и Веселите момчета.

Първите 200 билета са на цена от 15 лева След привършване на промоционалните билети, цената им става 20 лева На място в деня на събитието, билетите ще са на цена от 25 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР