След няколко дни севернокорейските военни ще представят на лидера на

...
След няколко дни севернокорейските военни ще представят на лидера на
Коментари Харесай

До броени дни Ким Чен Ун ще види плановете за удара по базата на САЩ в Гуам и военните ще чакат заповедта му за изстрелване на 4 ракети

След няколко дни севернокорейските военни ще показват на водача на Северна Корея Ким Чен ун обстоен проект за допустима ракетна офанзива по американската военна база в Гуам. Военните на Северна Корея към средата на август ще покажат проект за допустима ракетна офанзива по американската военна база на остров Гуам на водача на страната Ким Чен Ун. Това оповестява Уonhap, базирайки се на изказвания на военните.

По данни на организацията, откакто проектът бъде показан на висшия главнокомандващ, армията ще чака неговата заповед.

В Пхенян изследват опцията да ударят по Гуам с помощта по едно и също време на четири балистични ракети със междинна дължина на полета „ Хвасон-12 “.

Задачата на тази акция е да се възпрат вражеските сили на двете крупни бази на Гуам и да изпратят значимо обръщение на Съединени американски щати.

Именно по тази причина, прецизира се в документа, Северна Корея „ ще продължава деликатно да следи думите и държанието на Съединени американски щати “.

В Пхенян са уверени, че военните дейности, които Северна Корея „ има намерение да предприеме “, ще са способни да удържат „ безумните действия “ на Съединени американски щати в южната част на Корейския полуостров и към него.

По-рано в Пхенян обявиха, че на Доналд Тръмп може да се повлияе единствено със мощ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР