След няколко дни жеги днес следобед в София се разрази

...
След няколко дни жеги днес следобед в София се разрази
Коментари Харесай

Буря след адските жеги в София, паднали клони блокираха градския транспорт


След няколко дни жеги през днешния ден следобяд в София се развихри същинска стихия. Тя обхвана целия град, само че най-силно бяха наранени южните региони и центъра. Там се изляха значителни превалявания, тук-там паднаха и градушки, наводниха се улици. За благополучие ледените парчета не бяха огромни и не нанесоха кой знае какви вреди.

В регионите "Витоша " и "Горна баня ", дружно с изобилния дъжд и градушката, се изви и мощен вятър. Вследствие на което от дърветата паднаха огромни клони. От Столична община изпратиха към квартали сектори три аварийн0-спасителни екипа. Които отстраниха паднали клони и листа и почистваха шахтите на канализацията, които бяха запушени.

Бурята аргументи проблеми и даже краткотрайно прекъсване на част от линиите на градския превоз в София. В региона на площад "Възраждане " имаше механически проблем с трамвайната мрежа, заради което за близо час бе спряно придвижването по линия №10.

В квартал "Драгалевци " на бул. "Черни връх ", в региона на гробищен парк "Драгалевци ", по отношение на паднал клон на дърво бе затруднено придвижването на рейсове по линии 64, 93 и 98.

Малко преди 17:00 ч. бе възобновено придвижването по трамвайна линия 10. Около 20 минути по-късно бе отхвърлен и казусът в "Драгалевци ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР