След новината, че Цветано Цветанов, който е председател на ПГ

...
След новината, че Цветано Цветанов, който е председател на ПГ
Коментари Харесай

Новият апартамент на Цветанов взриви социалните мрежи

След новината, че Цветано Цветанов, който е ръководител на ПГ на ГЕРБ и втори човек в партията след премиера Бойко Борисов, се е сдобил с нов, първокласен апартамент и то с много впечатляваща договорка, обществените мрежи преливат от гневни и сериозни мнения.
Фрог нюз събра единствено някои от мненията на хора, които са изразили възмущението си. Вижте ги:

Елица Маринова: Иронията е, че през днешния ден оповестиха следващата акция за събиране на капачки.... и жълти стотинки за кувьози събираме...

Qna Tabakova: Да не си е намерил кръстник? Вероятно като Горанов си е платил всичко, само че са намерили метод да прикрият следите си, тъй като не могат да потвърдят приходите си. Усещат края на властта и оптимално се възползват от облагите и. Как забогатяха всички политици единствено от едното УСЕЩАНЕ... за корупция...?

Emil A. Georgiev: По мотив за по-силното съображение: какъв да му е казусът с евтиния апартамент на Цветанов, щом Горанов правомерно си живее в изцяло безвъзмезден, който още малко и ще придобие по отминалост?

Ilian Vassilev: Политици, власт, пари. Всичко сме видели, в този момент просто записваме следващия случай. Разследване на Анти-Корупционния Фонд.

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел: Цветанов си има нов апартамент, А НИЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИ компенсации по делата в Страсбург против България поради ченгеджийските изстъпления на Цветанов и прокуратурата.

Aleksandra Bozhimirova: Ех, по този начин се надявах “Латинка” да я отворят откъм локалното на “Цариградско” и малко да разредят трафика по “Методи Попов”...явно, няма да се случи.

Толкова години стои затворена в този си сектор, крещя си:”Сигурно чакат Андрей Луканов да възкръсне.” (Че и той там живееше, па въпреки и в доста по-скромна постройка. Знам, щото съм ходила на посетители на Жени Божилова. С Николай Хайтов им бяха съседи).

Пък то виж какво стана. Хич няма и да се надявам към този момент, че ще отворят улицата.

Dimiter Marev: ‎ После се чудим, за какво:
1.Борбата с контрабандата не е нищо повече от административен рекет за дребния бизнес и облаги за доближените им.
2. Защо понижат пенсиите и орязват инвалидните пенсии на действително нетрудоспособни
3. Данъчните затварят търговски обекти, поради неработещите им сървъри.
4. Така ефективно желаят да хвърлят още няколко милиарда в реката, с цел да угодят на господарите им от изток.
И тъй наречените и така нататък

Атанас Шарков: След наемите на Горанов, туй ми се коства безусловно по реда си. Човекът заслужава още отстъпки, най-добре общината да му направи пожизнена прошка за локалните налози. По-отговорен и работещ за богатството на България политик не съм виждал!

Nikolay Lavchiev : Браво, отлично, отлично, господин Цветанов
Хубаво ли ти е? А, нека ти мине!

Николай Димитров : Докато си смятате трите най-хубави години за пенсия и чакате " Милка " на промоция в " Лидъл " - хората си пазарят на едро...

Michal R. Sotirov: Айде на заменките - остарял апартамент за нов! С асансьор! За без пари!

Andrey Gyurov: Осребряването на властта продължава с цялостна мощ.

Borislav Ivanov: Сладък евроатлантик...
Един съумял ученик на помощното учебно заведение във Вършец.

Борислав Николов‎: НАДЯВАМ съдебна експертиза ЧЕ НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА!??

Янчо Йорданов ‎: Само на клетата територия това не е корупция...

Boiko Dimitrov: Ако Българска социалистическа партия (или ГенеРадев) се върнат на власт, то ще е поради наглостта на хора като Цветанов. Но се надявам след няколко години, когато той не държи всички служби, да го ударят с прокараните от него закони и от близко да се запознае с изискванията на ареста в следствието.

Georgi Ivanov: Тоя човек има комплекс във връзка с жилищата очевидно...

Stanislav Kertikov: Корупция - нулева
Усеща се като 90-те
Физкултурникът-певач отново с добра организация

Соня Сергиева: Как сте, пенсии? Добре ли сте? А, вие тиквари и тикварки? А, вие полуидиоти български? А, добре ли сте? И отново спирам да пиша, че си дадох обещание да не ругая!
Да живееш в „ постройка на годината “
Апартаментът на Цветанов се намира в наградената през 2017 година „ Сграда на годината ". Това е кооперация на компания „ Артекс “ на име „ Летера “, известна още като „ Къщата на бувките “. Сданието се намира в столичния квартал " Изток ", на улица „ Латинка “.
Апартаментът е ситуиран на последния, шести етаж...

Николай Стаменов: Ей, жив да го ожалиш. Тоя сигурно няма да разчита на пенсия, по тази причина и нямат нищо срещу всички останали да се гърчат в калта!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР