След Нова година ДПС ще поиска промени в работата на

...
След Нова година ДПС ще поиска промени в работата на
Коментари Харесай

Предложение: НСО да пази тримата големи в държавата, останалите да си плащат

 След Нова година Движение за права и свободи ще изиска промени в работата на НСО. Това заяви лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в предаването " Годината “ по Дарик. 

Повод станаха думите на президента Румен Радев още веднъж в обзорния политически маратон на Дарик, че Ахмед Доган и Делян Пеевски не трябва да употребяват държавна защита, тъй като могат да си разрешат да си обезпечат сами.

" Ние коли и техника сами си предоставяме на НСО от Движение за права и свободи - и за господин Доган, и за господин Пеевски. Можете да ревизирате - колите са наши. Единственото, което се обезпечава са заплатите, тъй като ние като партия няма по какъв начин да плащаме заплати на НСО ", съобщи Карадайъ.

Той добави, че от партията ще внесат промени в закона за НСО. " Ние ще предложим трите институции – министър председател, президент и ръководител на Народното събрание да бъдат охранявани, само че не и техните секретарки, съпруги и съпрузи, портиерки, тъй като виждаме екскурзии и бутици с НСО да се провеждат ", сподели Карадайъ.

Другата смяна ще бъде обвързвана с обезпечаването на протекция на застрашени лица. Тези, които могат да си разрешат, ще обезпечават средствата за отбраната си на НСО. Според водача на Движение за права и свободи думата на 2020 година ще е " рестарт ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР