След незаконното ми задържане на 8 срещу 9 август на

...
След незаконното ми задържане на 8 срещу 9 август на
Коментари Харесай

Николай Стайков: Целият свят знае, че в България арестуват и бият журналисти

След противозаконното ми задържане на 8 против 9 август на 200 метра от Орлов мост беше формирана вътрешна инспекция в Столична дирекция на вътрешните работи.
На срещата ми с комисията - в нея имаше двама началници от “Охранителна полиция ” Стоядинова и Георгиев - ясно им споделих, че с тези способи на задържане непосредствено с белезниците на гърба, без предоставяне на опция на легитимация на публицисти и без никакви данни за осъществени нарушавания някой ден ще имат доста сериозен проблем.
 Нали Борисов постоянно подаваше оставка при окървавяване на митинга? Нали Борисов постоянно подаваше оставка при окървавяване на митинга?
Малко фотоси, размишления и въпроси. Към ръководещите от ГЕРБ: От оня ден тролско-симпатизантска маса непрестанно споделя фотография на п...
Проблемът към този момент пристигна, целият свят знае, че в България арестуват и бият публицисти, а оправдания “не знаехме ”, “не видяхме ”, “нямаме указания ” няма по какъв начин да има , в обществената мрежа фейсбук.
В полицията има хора, които би трябвало да понесат отговорност за тези арестувания на публицисти, които не се случват и в страни от Третия свят.
А, щях да не помни - три седмици нямам никакъв отговор за резултата от вътрешната инспекция. Днес ще звънна да запитвам, да не би да съм изпуснал нещо, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР