След незабравимото изживяване на последното издание на фестивала с участието

...
След незабравимото изживяване на последното издание на фестивала с участието
Коментари Харесай

Първият SOLAR за 2020 ще е с големите имена на техно музиката, Marco Carola и Paco Osuna

След незабравимото преживяване на последното издание на фестивала с присъединяване на редица имена от международната сцена, YALTA CLUB подарява на почитателите ново издание на фестивала. На 31 януари в НДК ще посрещнем огромните имена в техно музиката – Marco Carola, Paco Osuna и Liubo Ursiny. Събитието, което ще се организира в централното предверие на НДК, е с стеснен потенциал, а билетите се изчерпват бързо.
За последно видяхме Marco Carola по време на INTERSolar 2018. Малко след началото на 2020 международният дипломат на техно музиката се завръща в София за дълъг, деятелен сет в типично негов жанр. Всеизвестно е, че Carola е главен инструмент за развиването на електронната сцена при започване на 90-те години. След повече от 20 години опит, той е един от най-търсените диджеи в света, почитан продуцент и притежател на няколко лейбъла. Междувременно издава и за други именити лейбъли, като Minus и Primate Recordings. В допълнение към петте му албума, в това число и последният Play It Loud, Marco Carola e виновен и за многочислени компилации през годините.

Още една легенда ще се причисли към Marco Carola с цел да направи последната нощ на януари специфична. Paco Osuna е един от любимците на българските почитатели и неговото завръщане постоянно е наслаждение за тях. Креативност, кураж и непрекъснато търсене на нови форми за изложение са единствено някои от качествата му, когато става дума за основаване на музика. С надълбоко чувство за хармония на звука Paco Osuna се е изявявал в редица влиятелни клубове, празненства и фестивали. От Fabric в Лондон, преминавайки през Watergate в Berlin или Amnesia в Ибиса, стигайки до фестивали като Sónar и Awakenings. Osuna е и резидент на международните празненства ENTER (Richie Hawtin), както и посланик на миксера PLAYdifferently MODEL 1 – позиция заета от още няколко топ актьори като Dubfire и Nicole Moudaber.
От 2015 година насам Paco Osuna е част от Music On, присъединявайки се към Marco Carola като резидент в Amnesia (Ибиса) и Story club (Маями), както и по време на емблематичните празненства по време на фестивала BPM Mexico. В същия състав ще ги забележим и на сцената на SOLAR на 31 януари в НДК.

Билети за SOLAR с Marco Carola и Paco Osuna може да закупите от билетен център НДК, EpayGo. bg и Eventim. bg на цени от 40 лв. (стандартен) и 80 лв. (ВИП).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР