След невнятния коментар на Славея Сиракова - щерка на Илияна

...
След невнятния коментар на Славея Сиракова - щерка на Илияна
Коментари Харесай

Фейсбук разцепи чатално и ментално Славея на Илияна Раева!

След невнятния коментар на Славея Сиракова - дъщеря на Илияна Раева и Наско Сираков за майките на деца с увреждания, коментариет против нея безусловно я разрушиха.

Ето какво написа в профила си Георги Пеев:

"Това е Славея Сиракова. Тя е млада, богата и известна. Известна е поради родителите си. Богата също.
Тази млада, богата и известна жена написа във фейсбук във връзка с протестиращите майки на деца с увреждания следното:
“След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате оптимално потребен метод да сте на първо място положителни родители! Държавата и хората не са ви длъжни, само че всякога демонстрира човещина, поради моментите ви на безсърдечност!!! "
Това, пичове, е разпад. Разпад на полезности, само че най-много разпад на човечност.
Това е нещо, което моят разум отхвърля да одобри. "

Максим Генчев: "През соца в случай че едно пълнолетно “дете” се изцепи, уволняваха родителите и обществото им туряше леке... чакам Илиана и Наско да реагират, другояче са свършени! "

След като Илияна бурно отбрани дъщеря си в медиите, Генчев добави: "Нормално. И тя е майка на дете със усложнения. "

Антоан Михайлов:

"Скъпа Славея Сиракова, майка ти те е дарила с толкоз хубаво има,, наричайки те славей. Птичката, която оглася ранните утрини с прелестния си глас на партитурата от божествени трели, които разсънват деня и канят слънцето да се усмихне и да ни даде светлина и топлота.

А ти, дете, вместо да си отвориш човката и да запееш, отвори друго, гърло, някъде към чатала си.Изразяваш лично мнение - похвално, всеки има това право, само че за какво не го премисли преди този момент?! Майката е най-ценното и свято нещо на природата, която дава и отглежда живот, без значение дали е повреден. А тези майки с повредени деца (независимо заради какви причини) са ощетени от ориста, само че не се отхвърлят от битката, в случай че не изцяло пълностоен живот да им обезпечат, то най-малко спокоен и без ограничения. Те заслужават внимание, разтуха, помощ и схващане.

Яз персонално ги поддържам и споделям освен болката им, само че смелостта да се опълчат против системата, което не е функционална на това равнище (то нашата къде ли действа адекватно).

Щом като виновната министърка си разрешава воаяж за няколко хиляди $ за самолетен билет до някаква колекция, тъкмо по тези проблеми, за какво майките да не стачкуват, да желаят помощ, дори би трябвало! Всъщност данъкоплатеца ги заплаща!

Щом нашето "братско " циганско малцинство живее от помощите на данъкоплатеца, за какво да не може да се обезпечи съответна помощ на нуждаещите се деца, но не, нали по Конституция сме равни?!

А на теб, славей, ти се повръща...

Ами да, щом по ранните часове на деня, пееш "до повръщане " (и на мен ми се повръща, когато препила се пробвам да налапам нещо крепко и твърдо, само че си бълвам у дома, а не по форумите, та всички да ми видят резила). Та...хубава си като паун, но те не пеят, а крякат. Прави си еротични сесии в "ПлейБОЯ ", нема неприятно, само че не издавай мисли (и неприлични звуци), които не можеш да синтезираш вярно!

Не си навличай проклятието на майките (да не чуе Дявола).

По-здрав от мен! Румяна Батикова



Припомняме, че умницата на мама и тати изля тъпотата си във Фейсбук, и след това побърза да изтрие поста. Ето я буквално, с всичките правописни неточности:

"Слави Трифонов за следващ път утвърди своята талантливост, гений и огромно сърце! Голям си, тъй като приемаш персонално човешките ориси, с които някои хора не намират метод да се оправят. Голям си, тъй като тази твоя човечност оказва помощ на слабите и не се трансформира в едно задължение...
"Системата ги убива "
- Системата няма по какъв начин да убие нещо, или някой заради простата причина, че всеки един от нас също построява своя лична система. Работата ми е обвързвана с хора, с техните потребности, само че и с тяхното безхаберие и безнаказаност! Историята познава десетки случаи на родители основали поколение и на такива, които са го изоставили. Сувременната медицина дава опция да видиш какво ти следва, с цел да вземеш най-хубавото решение на първо място за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, явно си решила и да бъдеш майка! Когато "системата те убива " търсиш метод освен да оцелееш, само че и да живееш пълноценно поради същото това дете, което си родила. Идва един миг обаче, в който се сблъскваш със личните си дефекти, незначителност и нарцисизъм. В този миг естествено посредствената ти природа е подготвена да упрекна всичко и всеки и да си проправи път...
- Истината е, че от такива "майки " ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всякога, когато вървя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), само че в този момент го видях, поради цялата ви врява! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате оптимално потребен метод да сте на първо място положителни родители! Държавата и хората не са ви длъжни, само че всеки демонстрира човещина, поради моментите ви на безсърдечност!!! ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР