След неуспешния първи опит за среща, Теа от новия уеб

...
След неуспешния първи опит за среща, Теа от новия уеб
Коментари Харесай

Фитнес по време на среща в новия епизод на „10 първи срещи“

След несполучливия първи опит за среща, Теа от новия уеб риалити сериал във Vbox7.com - „ 10 първи срещи “, е подготвена да продължи предизвикването с още една първа среща от опита.

Този път срещата е спортна, тъй като Теа ще се срещне с момче с профил „ фитнес фанатик “. Но дали той ще успее да завоюва сърцето ѝ? Разберете в най-новия епизод на „ 10 първи срещи “.

Вторият юноша, който не подозира, че е участник в опита на Теа и нейните приятелки, се споделя Тодор. Той е висок, строен, предан на спорта и здравословния метод на живот, само че тези качества въпреки и позитивни, скоро ще се окажат пагубни за срещата му с Теа.

Какви изненади крият първите срещи

Срещата стартира добре, само че хубавицата Теа изпада в неловка обстановка, когато Тодор не пропуща да организира ежедневната си подготовка в заведението, в което те се срещат. Той изважда от раницата си гира и стартира да тренира. Оказва се, че тренировките и здравословното хранене са негова фикс концепция. За да му покаже, какъв брой неуместно е това и с цел да го предизвика, Теа взема решение, че ще си поръча калорична торта, която изяжда на драго сърце пред Тодор.

Дали спортната натура на Тодор ще се хареса на Теа или тя още веднъж ще остане разочарована от своята среща? Разберете какви са усещанията ѝ от среща номер две в новия епизод на „ 10 първи срещи “ единствено във Vbox7.com.

Гледайте „ 10 първи срещи “ всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за сериала следете и във Фейсбук страницата на „ 10 първи срещи “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР