След неуспешния първи опит за среща, Теа от новия уеб

...
След неуспешния първи опит за среща, Теа от новия уеб
Коментари Харесай

Фитнес по време на среща в новия епизод на „10 първи срещи“

След несполучливия първи опит за среща, Теа от новия уеб риалити сериал във -, е подготвена да продължи предизвикването с още една първа среща от опита.

Този път срещата е спортна, тъй като Теа ще се срещне с момче с профил „ фитнес фанатик “. Но дали той ще успее да завоюва сърцето ѝ? Разберете в най-новия епизод на

Вторият юноша, който не подозира, че е участник в опита на Теа и нейните приятелки, се споделя Тодор . Той е висок, строен, предан на спорта и здравословния метод на живот, само че тези качества въпреки и позитивни, скоро ще се окажат пагубни за срещата му с Теа.

Срещата стартира добре, само че хубавицата Теа изпада в неловка обстановка, когато Тодор не пропуща да организира ежедневната си подготовка в заведението, в което те се срещат. Той изважда от раницата си гира и стартира да тренира.
Оказва се, че тренировките и здравословното хранене са негова фикс концепция. За да му покаже, какъв брой неуместно е това и с цел да го предизвика, Теа взема решение, че ще си поръча калорична торта, която изяжда на драго сърце пред Тодор.
 Теа и Тодор NOVA
Дали спортната натура на Тодор ще се хареса на Теа или тя още веднъж ще остане разочарована от своята среща? Разберете какви са усещанията й от среща номер две в новия епизод на „ 10 първи срещи “ единствено във.

Гледайтевсяка сряда от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във страницата на „ 10 първи срещи “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР