След неспирни обиди срещу персонала на верига закусвални в щата

...
След неспирни обиди срещу персонала на верига закусвални в щата
Коментари Харесай

Закусвалня в САЩ затвори - на персонала му писна да се разправя с клиенти без маски

След неспирни обиди против личния състав на верига сладкарници в щата Калифорния от клиенти, отказващи да носят медицински маски, финансовият шеф реши, че е по-добре Hugo`s Tacos да затвори.

Бил Кон споделя за " Ройтерс ", че по този начин ще защитят чиновниците, на които им писнало да ги хулят и наскърбяват.

" През последните две, три или четири седмици в действителност се натрупаха прекомерно доста страсти към елементарна молба към хората да си слагат маска, до момента в който са на витрината на заведението. Нападките станаха в действителност нападателни, а от време на време персонални, враждебни и заплашителни. "

Ели Росалес, която ръководи едно от затворените заведения в региона на Лос Анджелис, добавя, че назовават хората ѝ по какъв начин ли не, подиграват им се, хвърлят предмети по тях и да ги заливат с течности... " Това към този момент е нетърпимо. Ние просто помолихме да демонстрират почитание. "

В помощ на работещите на местата за обслужване бе основана специфична страница в GoFundMe и бързо в нея бяха събрани над 50 хиляди $.

Научавам, че същото се случва и с хората по други места в Съединени американски щати - единствено че решението да се носят маски не е взето от нас, а е част от разпоредбите за отбрана на здравето. " От нас се изисква да обслужваме единствено клиенти с маски, тъй че нямаме избор. А всичко се трансформира в нещо напълно друго. Наистина настъпи време дружно да заявим: " Дотук с това държание "

Сега веригата сладкарници търси метод да отвори при спомагателна сигурност за личния състав и до нея да бъдат допускани единствено клиенти, които се държат възпитано. " Ако ми бяхте споделили преди 15 години, че ще би трябвало да вкарвам ограничения за сигурност на гише за такос, щях да се изсмея. Но наподобява - най-малко до момента в който хората вдървен защо става дума - ще би трябвало да вземем ограничения. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР