След неотдавнашното излизане на Speak Now (Taylors Version) Тейлър Суифт

...
След неотдавнашното излизане на Speak Now (Taylors Version) Тейлър Суифт
Коментари Харесай

Тейлър Суифт постави женски рекорд за най-много албуми номер едно

След неотдавнашното излизане на " Speak Now (Taylor " s Version) " Тейлър Суифт има повече албуми номер едно от всяка друга изпълнителка в историята, заяви Billboard.


Записът дебютира на върха на класациите на Billboard, трансформирайки се в 12-ия номер едно албум на поп кралицата и изпреварвайки Барбра Стрейзънд за най-вече измежду дамите, съобщи Агенция Франс Прес.

33-годишната Суифт стана и първият жив реализатор от близо 60 години насам, който има четири албума в топ 10 по едно и също време, добавя организацията.

Те включват " Midnights ", " Lover " и " Folklore ".

От Billboard оповестиха, че Суифт е станала и първият жив реализатор, който има 11 албума в топ 200 по едно и също време.

Рекордните достижения на Суифт се случват в миг, когато тя извършва доста от най-хубавите си шлагери по време на гневното за почитателите турне " Eras ".

Серията от концерти на игрища със 106 дати започва през март и е на крачка от това да се трансформира в първото турне с милиарди долари.

" Speak Now " е публикуван през 2010 година Суифт даде обещание да презапише първите си шест албума, с цел да може да управлява правата върху тях - развой, който по контракт можеше да стартира през ноември 2020 година

Тя също по този начин е записала отначало " Fearless " и " Red ".

През октомври предходната година Суифт стана първият реализатор в историята, който по едно и също време заема всичките 10 места в класацията за най-излъчвани песни в Съединени американски щати след излизането на десетия ѝ студиен албум " Midnights ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР