След него се направиха опити за копиране, но без особено

...
След него се направиха опити за копиране, но без особено
Коментари Харесай

Вижте как DJ Дамян спаси Краси Радков по време на извънредното положение ВИДЕО

След него се направиха опити за прекопирване, само че без изключително огромен триумф. Оригиналът постоянно се познава и отличава. Не инцидентно се събираха над 15 хиляди души, които с интерес следяха празненства на Дамян. Оказа се, че огромният артист Краси Радков също разнообразявал вечерите си с музиката на Дамян.

" През тези два месеца единственото ми развлечение бяха онлайн нощните заведения с DJ Дамян ", призна комикът пред Иво Сиромахов и изненада всички, че си е стоял у дома и прецизно е спазвал всички наредби на ЩАБА. И Дамян се оказва освен огромният избавител на баловете , а също по този начин съумял да измъкне от меланхолия хиляди българи по домовете си.

Известният и абсурден диджей съумя да наложи един нов артикул, като всяка вечер оферираше онлайн тематично празненство. В понеделник забаввляваше с фолклор, вторник с балканска музика, сряда с ретро шлагери, четвъртък бе заложил на неостаряващите шлагери на Слави и Ку-ку бенд, петък и събота залагаше на настоящи пачерта, а неделята е резервирана за " песни от махлата ". /show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР