След наситените със събития дни през последния месец Теа Минкова

...
След наситените със събития дни през последния месец Теа Минкова
Коментари Харесай

Наум и Теа в празничен Берлин

След наситените със събития дни през последния месец Теа Минкова и Наум Шопов се отдадоха на заслужена отмора и зимни завършения в немската столица.

Двойката е в Берлин, където живее сестрата на Наум Невена и той употребява времето, с цел да се посвети на дребната си племенница Линеа. След края на фотосите на "Откраднат живот ", предлагането за брак, което се случи на рождения ден на Теа, и полагането на Хипократовата клетва от младия доктор, двамата ще прекарат първата си Коледа като сгодена двойка.

Те се любуват на изкушенията на зимен Берлин. На обилните коледни базари, които са доста известни по това време на годината, двамата са пийнали по чаша греяно вино в Шарлотенбург от чаши във формата на ботушче. А към една от фотосите, на която Теа целува нежно Наум по носа, тя е написала:

"Моят коледен подарък. "

Наум Шопов-внук, който по обучение е доктор, само че се изявява като артист в сериала, предложи брак на дългогодишната си другарка Теа Минкова на рождения ѝ ден. В изявление за Dir.bg Теа показа, че още нямат съответни проекти за сватбата, само че сигурно ще бъде в стеснен кръг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР