След напрегнатите дни покрай разкритията на Деми Мур за връзката

...
След напрегнатите дни покрай разкритията на Деми Мур за връзката
Коментари Харесай

Мила Кунис, Аштън Кътчър и как отбелязаха рождения ден на дъщеря им

След напрегнатите дни около разкритията на Деми Мур за връзката й с Аштън Кътчър, артистът и неговата сегашна брачна половинка Мила Кунис взеха решение да се позабавляват на най-щастливото място на света.

Двойката имаше и доста специфичен мотив - рожденият ден на щерка им Уайът. И четиримата със сина им Димитри си подариха един паметен ден в Дисниленд в Калифорния.

През предишния уикенд още веднъж видяхме усмивките на лицата на Мила и Аштън, които са твърдо решени да не разрешават на Деми Мур да успее да провали това, което са градили с години.

Кътчър показа в профила си в Instagram селфи със брачната половинка си, на която театралничат пред замъка на Спящата хубавица в увеселителния комплекс.

Двамата са същински щастливи и влюбени и още веднъж отвръщат с усмивка на опитите на Мур да ги забърка в противен скандал.

Изглеждащи като напълно обикновено семейство, Кътчър и Кунис прекараха през целия ден в Дисниленд, завоюваха благосклонностите на близките с непринуденото си държание и затвърдиха, че точно да са четиримата дружно е най-ценното за тях. А компликациите единствено ги вършат по-сплотени и обичащи се. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР