След направен проверка от вестник Галерия се разбра, че лъскавата

...
След направен проверка от вестник Галерия се разбра, че лъскавата
Коментари Харесай

Изтекоха Взривяващи Снимки! Вижте Мега Палата На Жената На Бойко Борисов, Ще Ви Увисне Ченето!

След изработен инспекция от вестник „ Галерия ” се разбра, че лъскавата кола е с цена не по-малко от 100 хиляди български лв..



Естествено това не е единствения автомобил в фамилията. Лекарката и брачният партньор й имат още два защото в първокласния им дом гаражите са три на брой.



Според осведомени обаче белият Мерцедес е персонално на някогашната на Бойко. Те признават, че автопрка на семейството е на стойност половин милион.

Българската лекарката, която практикува в Съединени американски щати обича да демонстрира красивия си дом на приятелите си в обществената мрежа. И има защо. В къщата има цели пет спални, просторна дневна с камина както и басейн.



Най-голямата горделивост обаче на доктор Стела Георгиева е нейната градина. Точно поради този ботанически парадайс тя толкоз постоянно демонстрира дворец си. Който съгласно осведомени се прави оценка за не по-малко от два милиона лв., предават от hotarena.net.

Да не пропуснем да споменем, че с изключение на любителка на цветята тя обожава домашните любимци и отглежда няколко породисти кучета в дома си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР